Roos vinner årets första Eurotour

08 MAR 2015 19:26
En fantastisk inledning på säsongen för Caroline Roos med vinst av årets första Eurotour för damer som spelades i Verona 7-8 mars. Hon visade stor mental styrka genom hela turneringen och inte minst i den gastkramade finalen.
  • Skapad: 08 MAR 2015 19:26

Efter ett par missar tidigt i finalen mot Slovenskan Gradisnik hamnade Caroline i underläge. Vid ställningen 3-6 trodde inte många på seger, men med järnvilja och bra spel vändes finalen till seger med siffrorna 7-6.

I och med denna seger tar Caroline Roos även två placeringar på Eurotourrankingen där hon nu ligger på andra plats strax bakom Jasmin Ouschan.

För övriga Svenskor slutade det med en 17:e plats för Louise Furberg efter just förlust mot finalisten Gradisnik. Monika Margeta 25:a, Ann-Sofie Löfgren och Charlotte Breitcreuz på 33:e plats.

Skribent: SBF