SM-klara

19 JAN 2016 09:05
I helgen arrangerades kvalet till SM i 3 - vallars carambole i Helsingborg. Det gäller 3 platser till huvudtävlingen och favoriterna Michael Nilsson och Peter Lohmander infriade förväntningarna och är klara till SM.
  • Skapad: 19 JAN 2016 09:05

Tredje platsen tog Lundakillen Fredrik Cato, som är tillbaka efter flera års uppehåll. Lite notering är att Giglio, Stockholm, gick överraskande till semifinal efter att ha slagit en av kandidaterna till SM-tävlingen, Bo Gustavsson. Starkt gjort! SM spelas i Helsingborg den 28-31 januari och förberedelserna är i full gång. De som är klara till SM är: Torbjörn Blomdahl, David Pennör, Peter Lohmander, Björn Lohmander, Nalle Olsson, Peter Palffy, alla från BK Borgen. Michael Nilsson och Fredrik Cato från Lund och Torsten Svendsen, Per Hägg, Tran Moc Tai och Lars Ringby, alla från Malmö. Passa på och se på mycket bra och underhållande biljard!

Skribent: David Pennör