Stjärnglans på slottet

10 NOV 2013 20:49
Eurototuren spelades denna gång i en minst sagt lite annorlunda miljö för oss biljardspelare. Högt upp i det Norditalienska bergen på ett medeltida slott!
  • Skapad: 10 NOV 2013 20:49

209117

Ralf Souquet som haft ett par tyngre säsonger stod återigen överst på prispallen. Hans tjugonde Eurotourtitel!

För svenska del visade Gerwén ännu en gång att han är jämnheten själv och tog sig även denna gång till lördagens sista 16. Tyvärr också ännu en gång respass med minsta möjliga marginal 9-8. En nionde plats och ännu ett steg upp på rankingen till 15:e plats.

På 33:e plats hittar vi både Christopher Koba och Senharip Azar, Azar som tog en fin skalp tidigt i turneringen då han besegrade Dominic Jentsch.  På 49:e plats återfinns Mats Nygren och Tomas Larsson och på 65:e plats Jim Chawki samt debutanten Christian Fischer.

Alla resultat finns på eurotouronline.eu samt en massa nyheter från tureningen hittar ni på Epbf:s nya hemsida epbf.com

Skribent: Kurt Roos