Sveriges största juniortrupp någonsin och det finns skrällchans!

20 MAR 2015 09:37
Arpat Pulat (18) ranking etta som för närvarande bor och tränar på Snooker akademin i Sheffield och måhända har han gått upp ett snäpp!
  • Skapad: 20 MAR 2015 09:37

Benjamin Mc Cabe (18) har lärt sig att vinna på allvar och är i sitt livs form.

Simon Lindblom (20) spelade ett stort spel vid U21 VM i Bukarest 2014, mognare nu och giftig mot alla.

Belan Sharif (18), erkänt största vinnarskallen sedan Kevin Zarakani. Varit borta från spel en period men visat klass vid sista tävlinarna.

Morga Högren (17) lovande rookie, med för att se och lära, investering för framtiden!

Med det sagt så är det tufft i grupperna, tre går vidare till enkelcupen.

Kapten är Nils Böhling, en ledare som inte vet hur det känns att förlora! En start, Baltic Leauge Grande Final, Benjamin Mc Cabe och Arpat Pulat Guld och Silver!!

Media:

www.ebsa.tv är sidan för liverapportering löpande för varje match samt livestreaming!

Malta TV sänder live från centercourten.

Stort lycka till!

Skribent: Kim Hartman