Uppvisningsmatch med Lee Walker

27 FEB 2015 17:50
Han har tränat dem hela veckan, och nu är det examensdags i form av en utmanarserie där våra bästa juniorer får en chans var att besegra sin läromästare.
  • Skapad: 27 FEB 2015 17:50

Lee Walker är en professionell snookerspelare tillika certifierad coach som under sportlovsveckan delat med sig av sitt kunnande till våra lovande juniorer.  Bara för en dryg vecka sedan besegrade Lee toppspelaren Ding Junhui i Welsh open som tittarna kunde följa på Eurosport.  Uppvisningsmatchens starttid är preliminär men kommer att börja efter en handicap-tävling där sista anmälningstid är kl.13 och startar kl.14. En gissning är att utmanarserien börjar vid sjutiden och inträdet är gratis. Platsen är som vanligt svensk snookersports Mecka, Snookerhallen belägen på Krukmakargatan 34.

Skribent: Martin Söderberg