VM för landslag i 3 vallars carambole

24 FEB 2015 19:34
Nu på torsdag startar lag-VM för landslag i 3 vallars carambole. Sverige med Torbjörn Blomdahl och Mikael Nilsson spelar först på fredag och har i sin grupp Österrike och Korea B.
  • Skapad: 24 FEB 2015 19:34

I Korea råder det en stor landssorg då en av Koreas absolut bästa carambolelirare genom tiderna, Kyuong Reoul Kim, hastigt avled vid 35 års ålder. Med stor sannolikhet kommer alla spelare och arrangör i VM turneringen att hedra koreanen med en tyst minut. Världsmästarna Belgien är åter favorittippade med Caudron och Mercx i spetsen men de kommer att få det fruktansvärt jobbigt. Tyskland, Holland, Korea, Spanien och Sverige är alla outsiders till guldet. Och varför inte räkna med en skräll.... Danmark? Hela turneringen kan man följa live och se matcherna gratis på kozoom.com fram till kvartsfinalerna och vi följer den med spänning!

Skribent: David Pennör