Vaktavlösning i Snooker landslaget!

25 NOV 2013 20:11
Det börjar likna så, nu när yngsta truppen någonsin skall representera Sverige
vid stora VM i Lettiska Daugavpils. Truppen består av: Bairaq Al Urfy (21), Arpat Pulat (17) och Benjamin Mc Cabe (17)
  • Skapad: 25 NOV 2013 20:11

Bairaq är alltså ålderman, numera en rutinerad spelare i internationella sammanhang som gjorde mycket bra ifrån sig vid U21 VM i Beijing och kan gå bra även i Daugavpils.

För såväl Arpat som Benjamin blir det första öppna världsmästerskapet, tuffa grupper med tuffa motståndare, en hel del motvind att vänta  och varje vunnen match är en framgång.

Uttagningen finns inte mycket att orda om, Bairaq vann såväl U21 som öppna SM och

Arpat var finalist i båda. Benjamin Mc Cabe har spelat tre U21 VM, gått till slutspel i

öppna EM och är, tillsammans med Belan Sharif och Simon Lindblom ett givet kort

i den pågående elitsatsningen på juniorsidan.

Världsmästerskapet är det mastigaste någonsin, 122 spelare i herrklassen och totalt 242, damer och seniorer inräknade.

Turneringen kan följas live på: http://ibsfnews.com/

Skribent: Kim Hartman