Viktig information till alla klubbar

16 JUN 2017 10:59
Riksidrottsförbundet genomför under sommaren 2017 en kontroll av alla Specialidrottsförbund med färre än 50 medlemsföreningar, däribland Svenska Biljardförbundet.
  • Uppdaterad: 16 JUN 2017 11:08

Informationen från RF skickades ut häromdagen och vi vet att ett par klubbar redan har kontaktats och ombetts att skicka in bland annat medlemsförteckning och stadgar. Förfrågan har skickats ut från RF:s Lokstödsgrupp i form av ett mejl och har en ganska kort deadline, 28 juni.

Vi ber alla föreningar att samarbeta med RF i denna fråga och se till att begärda handlingar inkommer i tid. Då RF hämtar sina kontaktuppgifter från IdrottOnline ber vi också att alla föreningar ser till att omgående uppdatera sina uppgifter i verktyget.

Hör gärna av er om ni har några funderingar om detta. Stort tack för ert samarbete!

Skribent: Styrelsen