Who beat the winner?

04 MAR 2012 08:39
Eurotouren i Sarajevo är till ända. Ett fantastiskt arrangemang av EPBF och det Bosniska förbundet, finalen direktsänd i nationell tv med fullpackade läktare.
  • Skapad: 04 MAR 2012 08:39

Som vinnare stod till slut Albin Ouschan, Österrike efter finalseger över Dimitri Jungo. Ouschan som förlorat en match på vägen fram och detta mot vår egen Marcus Chamat.
Den svenska insatsen som lag får godkänt även om vi individuellt hade hoppats på någon högre placering. Men Gerwéns seger över självaste Ralf Souqet gav eko inte bara här utan även medialt. Andreas på 17:e plats, Marcus Chamat 33:a samt Senharip Azar och Jim Chawki på 49:e plats.
Det är en fantastisk konkurens på Eurotouren, utan tvekan världens hårdaste tour. Redan i andra och tredje omgångarna ser man världsmästare och europamästare slåss för sin existens på förlorarsidan. Och mitt ibland dem flera svenskar som klättrar på rankingen efter varje tävling just nu.

Skribent: Kurt Roos