Hoppa till sidans innehåll

Biljardprofilen Mats Norén har avlidit

17 DEC 2017 23:43
Mats Norén, 64, från Malmö, avled i Köpenhamn för några dagar sedan efter en olycka .
  • Uppdaterad: 20 DEC 2017 09:56

Mats var sedan många år en välkänd profil i biljardsammanhang och aktiv på hög nivå inom både carambole och pool. 1996 tog han VM-silver i grenen biathlon (trevallare och casino) mot Marco Zanetti efter att ha slagit två världsmästare på vägen till final. Han tog silver i lag-VM i trevallare 1995 tillsammans med Lennart Blomdahl och det blev även några SM-medaljer under åren. Mats var dessutom verksam i styrelsen för Svenska Biljardförbundet under lång tid, bland annat som förbundskapten för carambolen, och han hade ett stort engagemang för biljardsporten.

Den 10 december utbröt en brand i en lägenhet i Malmö där Mats befann sig. Han fördes till Rigshospitalet i Köpenhamn för intensivvård men hans liv gick inte att rädda. Han efterlämnar en syster och syskonbarn, och våra tankar går till familjen i denna stund.

Svenska Biljardförbundet kommer att skicka en sista hälsning till begravningen som äger rum i Limhamn i januari, se nedan. Mats syster Lotta hälsar att alla som vill är välkomna att närvara.

Skribent: Styrelsen
Epost: Adressen Gömd

Carambole

Pool

Snooker

UngBiljard

Facebook  Instagram

Tillsammans för fler i rörelse

Riksidrottsförbundet

 sisuidrottsutb

Postadress:
Svenska Biljardförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
116 64 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46707511287
E-post: info@biljardforbunde...