Brinner du för att se andra utvecklas och vill ta din tränarroll till nästa nivå?

30 APR 2021 16:38
  • Uppdaterad: 30 APR 2021 16:38

Vi på förbundet håller på att ta fram 2 st grundutbildningar för tränare och letar efter dig som är intresserad av eller har erfarenhet av att vara tränare i pool, snooker eller carambole.

Som deltagare i projektet är du delaktig i möten där de biljardspecifika delarna kommer att arbetas fram. Du kommer även att få gå en kurs hos den internationella tränaren Alex Lely som bekostas av förbundet. Utbildningen är en tränarkurs som kommer att ge er i arbetsgruppen verktyg att arbeta vidare med utbildningsmaterialet.

Vi har ett begränsat antal platser så skicka in din ansökan redan idag! Vi kommer att prioritera sökanden med tidigare erfarenhet kring ledarskap inom biljard.

Hur ansöker jag?

Fyll det här formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Skribent: Jessica Pettersson

Biljard för äldre