Deltagarenkät inför förbundsstämman

19 SEP 2020 15:42
Planeringen inför förbundsstämman den 14 november pågår för fullt och vi behöver därför veta hur er förening ställer sig till att delta i mötet, antingen fysiskt eller digitalt.
  • Uppdaterad: 19 SEP 2020 15:42

Förbundsstyrelsen planerar utifrån två alternativ:

• En kombinerad stämma: Förening kan välja att skicka ett (1) ombud att delta fysiskt på mötet i Stockholm ELLER att delta med ombud digitalt via en mötesplattform

• En digital stämma: Alla föreningar deltar digitalt via en mötesplattform.

Föreningar som skickar ombud till stämman i Stockholm betalar själva för resa och eventuellt boende.

Det ni behöver uppge i enkäten är föreningens namn och om ni avser att skicka ombud till stämman eller inte.

Lämna ert svar i det här formuläret

Vi behöver ert svar senast den 27 september!

Ert svar är inte en anmälan till stämman och är inte bindande. Svaren ligger endast till grund för beslut om en fysisk stämma ska arrangeras eller inte. Stort tack på förhand för ert svar!

Vänligen

Förbundsstyrelsen