Digital anläggningsträff

05 FEB 2021 15:38
Den 24 februari bjuder vi in till en digital träff för våra föreningar och medlemmar med tips, råd och erfarenheter kring att starta upp och driva en biljardhall.
  • Uppdaterad: 05 FEB 2021 15:38

Har du eller din förening funderat på att starta en egen biljardhall? Anmäl dig till denna kväll och ta del av hur andra har gjort för att förverkliga sina drömmar om egen hall.

Under kvällen kommer representanter från tre olika hallar att berätta om sina erfarenheter:

• Suleman berättar om Snooker 247 i Sollentuna som han öppnade i augusti 2018. Hallen har 4 snookerbord och 1 poolbord och är öppen dygnet runt.
  • Patrik och Roger berättar om den nya biljardhallen i Västerås som kommer att öppna inom kort. Hallen har 8 poolbord, 1 carambolebord och 1 snookerbord.
  • Dzenan från Umeå Biljardklubb berättar om föreningens hall som de driver i egna lokaler i Ålidens centrum sedan 2018. Hallen har sex stycken poolbord. Föreningen fick bland annat anläggningsbidrag från RF SISU Västerbotten och Umeå kommun för att förverkliga sitt mål om egen hall.

Under kvällen kommer även Daniel Sandström från RF SISU Västerbotten att informera om det stöd som föreningar kan få från sitt RF SISU distrikt.

Datum: Onsdag den 24 februari
Tid: 19.00-20.30
Var: Digitalt via Microsoft Teams. Anmälda deltagare får en länk mejlad till sig dagen innan träffen.

Anmälan görs via denna länk

Varmt välkomna!

Skribent: Sofia Asp