Digitala träffar inför förbundsstämman

29 SEP 2020 13:31
Inför förbundsstämman kommer SBF att arrangera två stycken digitala informationsträffar, den 15 oktober och den 22 oktober.
  • Uppdaterad: 29 SEP 2020 13:31

Den 14 november är det dags för förbundsstämma. Utifrån årets förutsättningar har förbundsstyrelsen beslutat att köra en digital stämma. Mer information om stämman kommer inom kort.

Digitala träffar
För att presentera de förslag som förbundsstyrelsen kommer att lägga till stämman och ge föreningarna möjlighet att ställa frågor kring dessa kommer SBF att bjuda in till två stycken digitala träffar den 15 oktober och den 22 oktober.

Träffarna börjar kl 19.00 och håller max på till kl 21.00.

Den 15 oktober är det främst fokus på:
- Stadgeändringar pga beslut på RF-stämma
- Förslag att byta räkenskapsår till kalenderår
- Att stämman fastslår storleken på styrelsearvodet
- Förslag nya årsavgifter

Den 22 oktober är det främst fokus på:
- Ny värdegrund för SBF
- SBFs strategi och verksamhetsinriktning 2020-2025
- Eventuellt inkomna motioner

Underlagen finns på den här sidan: https://www.biljardforbundet.se/forbundet/forbundsstamma/forbundsstamma2020/arsmoteshandlingar/

Anmäl ditt deltagande till This is a mailto link. I anmälan vill vi att du anger ditt namn, din förening, din e-post och om du vill vara med på båda träffarna eller bara en av dem.
De digitala träffarna kommer att genomföras i Microsoft Teams. Du får en länk till mötet och instruktion om hur du ansluter dagen innan mötet.

Motioner
Föreningar kan skicka in motioner till stämman senast den 15 oktober. Motionen ska vara underskriven av föreningens ordförande. Motioner skickas till This is a mailto link eller Svenska Biljardförbundet, Box 11016, 100 61 Stockholm

Skribent: SBF