Förbundsstämman genomförs digitalt

28 JAN 2022 08:48
Förbundsstyrelsen har beslutat att även årets stämma kommer att genomföras digitalt.
  • Skapad: 28 JAN 2022 08:48

Förbundsstämman genomförs den 2 april. Med tanke på de restriktioner som föreligger just nu och den osäkerhet som finns kring de närmaste månaderna har förbundsstyrelsen fattat beslutet att genomföra stämman digitalt. Styrelsen ser det inte som ekonomiskt försvarbart att boka lokaler för en fysisk stämma som sedan inte går att genomföra.

Att planera en förbundsstämma, både en fysisk och en digital, tar tid. För en digital stämma krävs ytterligare planering för att den ska kunna genomföras på bästa sätt. För att ge bra förutsättningar inför stämman ansåg därmed förbundsstyrelsen att ett beslut behövde fattas i god tid.

Mer information om anmälan till stämman kommer inom kort.
Samtliga handlingar ska vara publicerade senast den 11 mars.
Skribent: SBF

Biljard för äldre