God Jul och Gott Nytt År!

22 DEC 2020 13:33
Svenska Biljardförbundet önskar alla sina medlemmar en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!
  • Skapad: 22 DEC 2020 13:33

Ett mycket annorlunda år närmar sig sitt slut, och vi håller nog alla tummarna för en återgång till en mer normal tillvaro under 2021, både för idrotten och för världen i stort.

Förbundsstyrelsen vill än en gång tacka alla föreningar, spelare och andra som har engagerat sig i vår sport under detta år, när det verkligen behövts som allra mest. Vi har nu 52 föreningar och över 3 000 registrerade medlemmar i IdrottOnline, vilket ger oss lite marginal till vårt mål. Ett enormt stort tack för det arbete ni har lagt ner hittills, och har ni ytterligare medlemmar att registrera – gör det innan årsskiftet!

Biljardförbundet tar nu lite julledigt inför nästa år, men vi läser mejl skickade till This is a mailto link då och då. Vi önskar er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År, och hoppas att vi snart får träffa er på hallen igen!

Varma vinterhälsningar

Eva, Sofia, Jessica samt förbundsstyrelsen