Inbjudan föreläsning Engagera och motivera ideella

03 NOV 2021 12:45
SBF bjuder in till en inspirerande kväll tillsammans med med Staffan Hjalmarsson kring engagemang i föreningen. "Jag tror det händer något i oss när vi förstår att vi är värdefulla".
  • Uppdaterad: 03 NOV 2021 12:45

Välkommen till en kväll som inspirerar till nytänk, glädjefyllda uppdrag och motivationsklimat. Staffan kommer att samtala om idrottsrörelsens VAD, HUR och VARFÖR. Om en gemenskap som skapar tillit, delaktighet och engagemang och där alla vill, får och förväntas vara sitt bästa.
Och så kommer han att berätta om superkrafternas superkraft!
Det vill du såklart inte missa!

När: Tisdag den 23 november kl 18.30-20.00
Var: Digitalt via Teams
Anmälan: Anmäl via den här länken senast den 18 november
Målgrupp: Alla som på något sätt är engagerade i en biljardförening.

Om Staffan:
Rörelse, ledarskap och kommunikation har varit centralt i hela mitt yrkesliv eller för den delen i hela mitt liv. I min föreläsning utgår jag bland annat från ett mångårigt coachande engagemang i föreningslivet, hälso- och arbetsmiljöutbildningar i näringslivet samt från min roll som föreläsare hos SISU Idrottsutbildarna.

Föreläsningen genomförs digitalt via Teams. Dagen innan föreläsningen får du ett mejl med information om hur du ansluter till mötet. Var noga med att uppge korrekt e-post vid anmälan.

Frågor? Kontakta This is a mailto link

Föreläsningen genomförs i samarbete med RF SISU Västra Götaland som en del i vårt projekt Framtidens Biljardförening.

Inbjudan till föreläsningen (pdf)

Skribent: Sofia Asp

Biljard för äldre