Inbjudan föreläsning mental träning

21 APR 2022 16:06
Den 24 maj bjuder SBF in till en föreläsning med Jenny Hagman om mental träning och hur du stärker dig mentalt från grunden för att hålla i längden.
  • Skapad: 21 APR 2022 16:06

Jenny är före detta golfproffs och jobbar som mental tränare och coach inom idrott och ledarskap. På SBFs föreningskonferens i november höll hon en mycket uppskattad föreläsning i mental träning.

Datum: Tisdag den 24 maj
Tid: 19.00-21.00
Var: Digitalt via Zoom
Kostnad: Gratis
Anmälan: via den här länken senast den 16 maj

Föreläsningen är öppen för alla som är medlemmar i en biljardförening. Mental träning ger bland annat hållbar prestation, motivation, närvaro, fokus och energi i nuet. Under kvällen kommer Jenny att ge verktyg kring hur ni kan arbeta med er själva för att prestera och må bättre.

Utbildningen ges digitalt via Zoom. Dagen innan föreläsning får du ett mejl med uppgift om hur du ansluter. Var noga med att skriva korrekt e-post vid anmälan.

Frågor? Kontakta This is a mailto link
Skribent: SBF