Inbjudan till Förbundsstämma den 14 november

14 OKT 2020 15:22
Välkommen till förbundsstämman den 14 november! Biljardförbundets högsta beslutande organ är förbundsstämman som genomförs vartannat år. Utifrån årets förutsättningar med Covid-19 kommer förbundsstämman att genomföras digitalt.
  • Uppdaterad: 14 OKT 2020 15:22

Anmälan
Anmälan till förbundsstämman av ombud och eventuella åhörare görs via denna länk senast söndag den 8 november.
Föreningen måste skicka in en påskriven fullmakt till This is a mailto link som bekräftar ombudets rätt att företräda föreningen.
Att vara ombud innebär att du representerar din förening på stämman. Du röstar för din förenings räkning och kan yttra dig i olika frågor. Föreningen bestämmer vem som ska representera föreningen på stämman. För att vara ombud måste du vara medlem i en förening.

Anmälda ombud/åhörare kommer att få ett mejl veckan innan mötet med all information och med en länk till mötet.

Genomförande
Mötet genomförs i EasyMeet där all föredragning och omröstning kommer att ske. Det är idag många förbund som har genomfört sina stämmor i EasyMeet.

Respektive ombud måste delta från egen dator för att kunna delta i omröstningar. Flera ombud kan alltså ej delta från samma dator.

Mötet börjar kl 13.30. Logga in i god tid.
Klockan 11.30-12.30 vill vi att ombuden provar ljud och bild tillsammans med oss.

Röstlängd
De föreningar som den sista oktober förra året hade 60 registrerade medlemmar i IdrottOnline har två röster på stämman. Övriga föreningar har en röst. Antalet röster per förening hittar ni här.

Handlingar
Samtliga handlingar kommer att finnas uppladdade på den här sidan senast den 24 oktober.

Testa din utrustning
• Datorn måste ha webbkamera och mikrofon.
• Testa din utrustning i god tid genom att gå in på http://www.easymeet.se/support/
• Mötet sker bäst med webbläsaren Chrome och en nyligen omstartad dator.
• Ta del av övriga tips på www.easymeet.se/tips
Ytterligare information om inloggning och test av utrusning kommer i mejlet som de anmälda får innan mötet.

Åhörare
Åhörare kan delta i mötet men har inte yttranderätt eller rösträtt.

Digitala träffar inför stämman
Förbundsstyrelsen bjuder in till två digitala träffar inför stämman för att presentera de förslag som är lagda till stämman och ge föreningarna möjlighet att ställa frågor kring dessa. De digitala träffarna genomförs den 15 och 22 oktober. Mer info om de digitala träffarna finns här.

Har ni frågor kontakta oss på This is a mailto link

Skribent: SBF