Information inför SBF:s medlemskonferens 18-19 november

13 NOV 2017 21:13
Svenska Biljardförbundet håller medlemskonferens på Bosön i Stockholm helgen 18-19 november. Ca 35 deltagare från 23 föreningar väntas delta.
  • Skapad: 13 NOV 2017 21:13

Konferensn kommer att fokusera dels på föreningslära och IdrottOnline, dels föreningsutveckling i samband med Idrottslyftet. Två föreläsare från SISU Idrottsutbildarna finns på plats som handledare för vissa pass, liksom representanter från förbundsstyrelsen.

Helgen omfattar förutom konferens lördag och söndag även middag på lördagkvällen samt hotellövernattning på Bosön för de som bokat detta. SBF står för alla kostnader och betalar även ut reseersättning till föreningarna. Kostnaden tas ur föreningsutvecklingsdelen av Idrottslyftet.

Nedan finner ni agenda samt praktisk information inför helgen. Vid frågor eller funderingar kontakta ordförande Eva Viding Bussell på This is a mailto link

Väl mött på Bosön!

\ Förbundsstyrelsen