Inför SBFs digitala förbundsstämma

13 NOV 2020 15:29
Imorgon den 14 november genomförs SBF:s första digitala förbundsstämma via Easymeet Online. Du som ska delta uppmanas att ta del av nedanstående information för att underlätta mötet för dig själv, presidiet samt övriga deltagare.
  • Skapad: 13 NOV 2020 15:29

Mötet – kom i tid!
Mötet startar kl.13.30.
Inloggning kan ske från 11.00, logga in i god tid.
Vi ser gärna att ALLA testar ljud och bild tillsammans med oss mellan kl 11.30 och 12.30. När du har testat tillsammans med oss kan du sedan lämna datorn och återkomma i god tid innan mötet börjar.

Länk till mötet
Du som registrerat dig att närvara vid stämman har tidigare i veckan fått ett mejl från SBF med information inför stämman. Ta del av informationen och skapa dig sedan en inloggning via mejlet från Easymeet som du fått idag. Om du inte fått mejlen, kontrollera din skräpkorg.

Inloggning
Inloggningsuppgifter skickas i ett automatiserat utskick från Easymeet till den mejl du uppgett vid registrering. Följ instruktionerna i mejlet för att skapa ett konto. Om du inte fått några inloggningsuppgifter kontrollera din skräpkorg.
Inloggning sker via https://meeting.easymeet.se/rf

Testa din utrustning

• Datorn måste ha webbkamera och mikrofon.
  • Testa din utrustning i god tid genom att gå in på www.easymeet.se/support
  • Mötet sker bäst med webbläsaren Chrome och en nyligen omstartad dator.
  • Ta del av övriga tips på www.easymeet.se/tips

Support
Kontakta Easymeet support på 018-54 24 23 vid problem med din inloggning eller tekniska utrustning innan och under mötet.

Röstlängd
Den preliminära röstlängden för stämman utifrån i tid anmälda ombud finns att ta del av HÄR.

Rösträtt
Rösträtt och antal röster enligt röstlängden är kopplade till den specifika inloggningen för registrerat ombud. Det är därför viktigt att alla ombud loggar in med sin egen inloggning via den epost som uppgavs vid anmälan.

Handlingar
Dokument till stämman finns att ta del av i mötessystemet, du kan gå till mötet så snart du fått inbjudan till mötet samt skapat din inloggning. Handlingarna finns även publicerade här.

Väl mött imorgon!

Skribent: Sofia Asp