Kvinnliga Egon får besök av Kelly Fisher!

02 APR 2021 09:52
Efter en härlig träff med Ewa Mataya Laurance bjuder nu nätverket Kvinnliga Egon in till ytterligare en digital träff med en världsstjärna!
  • Uppdaterad: 02 APR 2021 09:52

Denna gång får vi möjlighet att inspireras av Kelly Fisher. Missa inte detta unika tillfälle där du får veta mer om hennes karriär inom biljarden och får möjlighet att ställa frågor om exempelvis utmaningar som dykt upp på vägen eller hennes bästa tips inför match.

När: måndagen den 12:e april
Tid: kl. 18.00-19.30
Var: digitalt via teams (länk skickas till anmälda en dag innan)
För vem: alla biljardintresserade personer som identifierar sig som kvinna
Pris: 0 kr
Anmälan: Klicka här för att anmäla dig till träffen

Vem är Kelly Fisher?

Engelskan Kelly Fisher är snookerspelaren som efter otaliga framgångar sadlade om till pool 2003.

År 2008 nådde Fisher förstaplatsen på damernas världsranking efter att ha vunnit US Open Championship. Sen dess har hon vunnit tre VM och ett antal andra stora titlar.

År 2012 utsågs hon till Player of the Year av World Pool Association.

Bli medlem i Kvinnliga Egon!

I dagsläget består nätverket av ca 30 medlemmar men vi vet att det finns MÅNGA fler biljardkvinnor/tjejer där ute som kan vara med! Ta chansen du också att gå med i nätverket. Det kostar inget och det finns inget krav på att engagera sig utöver att vara med på de träffar som man vill och har tid att vara med på. I gengäld får du nya kontakter och kunskaper.
På nästa sida i anmälan kan du kryssa i att du vill bli medlem i nätverket.

Skribent: Jessica Pettersson

Biljard för äldre