Medalj till både Kasper och MY

01 AUG 2016 17:19
Båda våra unga lovande debutanter tog var sin medalj på Ungdoms-EM. Stort grattis till er båda.
  • Uppdaterad: 05 AUG 2016 08:32

My Ngyen från Eskilstuna inledde med en bronsmedalj direkt i inledande disciplinen 10-ball för klassen flickor upp till 18 år. En härlig start på mästerskapet. I de följande två disciplinerna 8-ball och 9-ball slutade det med en seger och två förluster respektive två förluster. Förutom medalj vann My även domarnas utmärkelse för bästa sportmanship i sin klass.

Kasper Östlund, Borlänge som tävlade i klasen pojkar upp till 16 år hade en tuff inledning i disciplinerna 14-1 och 10-ball där det slutade med två raka förluster i båda tävlingarna. Sen lossnade det rejält och med det växte självförtroende, brons i 8-ball och även snubblande nära medalj i 9-ball.

Varsin medalj i sina internationella debuter är mer än godkänt och lovar gott inför framtiden. Tack för en jättefin insats Kasper och My.

Skribent: SBF