Medlemsenkät

02 JUL 2021 13:31
Vad vet du om föreningskunskap och hur engagerad är du i din biljardförening? Hjälp oss genom att svara på en medlemsenkät. Enkäten är öppen för alla som är medlemmar i en biljardförening.
  • Uppdaterad: 02 JUL 2021 13:31

Svenska Biljardförbundet driver under 2020-2021 projektet Framtidens Biljardförening som handlar om föreningskunskap & demokrati, engagemang & medlemskap. En del i projektet handlar om att kartlägga hur föreningskunskapen och engagemanget ser ut bland våra föreningar och dess medlemmar idag. Förra året genomförde vi en föreningsenkät. Nu vill vi veta hur det ser ut bland er som är medlemmar i våra föreningar.

Enkäten är öppen för alla som är medlemmar i en biljardförening och tar cirka 5 minuter att svara på. Dina svar är viktiga för den fortsatta utvecklingen av Svensk biljard.

Kontakta Sofia, This is a mailto link, om det är något du undrar över.

Här kan du läsa mer om projektet Framtidens Biljardförening
Skribent: Sofia Asp