Välkommen till förbundsstämman

29 MAR 2022 13:52
På lördag den 2 april är det dags för förbundsstämman. Den genomförs digitalt via Easymeet. Du som ska delta uppmanas att ta del av nedanstående information för att underlätta mötet för dig själv, presidiet samt övriga deltagare.
  • Skapad: 29 MAR 2022 13:52

Mötet – kom i tid!
Mötet startar kl.13.30.
Inloggning kan ske från 11.00, logga in i god tid.
Vi ser gärna att ALLA testar ljud och bild tillsammans med oss mellan kl 11.30 och 12.30. När du har testat tillsammans med oss kan du sedan lämna datorn och återkomma i god tid innan mötet börjar.

Länk till mötet
Du som registrerat dig att närvara vid stämman får idag ett mejl från SBF med information inför stämman. Ta del av informationen.
Du som inte tidigare har deltagit med din e-post på ett möte via Easymeet kommer på fredag att få ett mejl där du ska bekräfta din e-post.
Du som tidigare har deltagit med din e-post i Easymeet får på lördag morgon ett mejl med länk till mötet.
Om du inte fått mejlen, kontrollera din skräpkorg.

Inloggning
Inloggningsuppgifter skickas i ett automatiserat utskick från Easymeet till den mejl du uppgett vid registrering. Följ instruktionerna i mejlet för att skapa ett konto. Om du inte fått några inloggningsuppgifter kontrollera din skräpkorg.
Inloggning sker via https://meeting.easymeet.se/rf

Testa din utrustning
  • Datorn måste ha webbkamera och mikrofon.
  • Testa din utrustning i god tid genom att gå in på www.easymeet.se/support
  • Mötet sker bäst med webbläsaren Chrome och en nyligen omstartad dator.
  • Ta del av övriga tips på www.easymeet.se/tips

Support
Kontakta Easymeet support på 018-477 04 10 vid problem med din inloggning eller tekniska utrustning innan och under mötet. Från kl 11.30 på lördag kan ni kontakta supporten.

Röstlängd
Den preliminära röstlängden för stämman utifrån i tid anmälda ombud finns att ta del av HÄR. Om du inte skickat in fullmakt – se till att göra det omgående. Utan fullmakt har du inte rätt att representera din förening.

Rösträtt
Rösträtt och antal röster enligt röstlängden är kopplade till den specifika inloggningen för registrerat ombud. Det är därför viktigt att alla ombud loggar in med sin egen inloggning via den epost som uppgavs vid anmälan.

Handlingar
Dokument till stämman finns att ta del av i mötessystemet, du kan gå till mötet så snart du fått inbjudan till mötet samt skapat din inloggning. Handlingarna finns även publicerade här.

Inför mötet
Kolla in sidan – Så här fungerar stämman