Välkommen till nätverksträff för Kvinnliga Egon!

26 MAR 2020 10:05
Idag är endast 10 % av biljardens medlemmar kvinnor. Det här är en siffra vi på Biljardförbundet vill ändra på. Genom att få in fler kvinnor i sporten kan vi tillsammans utvecklas och ta biljarden till nästa nivå.
  • Uppdaterad: 26 MAR 2020 10:05

Vill du vara med och påverka framtidens biljard?

Inom ramen för jämställdhetsprojektet "Kön har inget kön" skapar vi nu nätverket "Kvinnliga Egon”, för Sveriges alla kvinnliga biljardspelare!

ALLA kvinnor är välkomna in i detta nätverk, oavsett gren, ålder, bostadsort, erfarenhet eller ambitionsnivå.

Syftet med nätverket är att kvinnor inom biljarden ska få träffas och nätverka med andra kvinnor runtom i Sverige. Nätverket blir även en kunskapskälla för förbundet där tankar, idéer och åsikter kommer att omvandlas till utveckling av svensk biljard.

Vi räknar idag med att kunna genomföra vår första nätverksträff i juni som tänkt. Vi har annars en plan för att kunna köra träffen digitalt.

Kan du inte delta fysiskt på vår första träff men vill ändå vara med i nätverket? Klicka in på länken nedan till anmälan och anmäl dig endast till nätverket.

Datum: 6:e juni

Tid: kl. 10.00 - 16.00

Var: Idrottens Hus, Skansbrogatan 7 i Stockholm

Innehåll:

• Förbundsordförande har ordet
  • Workshop om en jämställd biljard
  • Inspirationsföreläsning av styrelseproffset Johanna Palmér. Hon kommer bl.a. berätta varför det är viktigt att sitta med i en styrelse och varför du som kvinna bör ta plats i styrelserummet.

Efter träffen har vi bokat biljardbord på Söderbiljarden där vi alla kan spela från 16.30-18.30.

Pris: Nätverksträffen är gratis. Nedan ser du vad som ingår.

Vad ingår?

• Lunch
  • Eftermiddagsfika
  • Biljardspel på Söderbiljarden i 2 timmar
  • Subventionerad resa för dig som bor 10 mil bort eller längre

Anmälan: klicka här

Sista anmälningsdag: 3:e maj

OBS: det är först till kvar som gäller och vi har endast 30 platser till förfogande.

Är du intresserad av att rekrytera unga tjejer? Har du idéer om hur talangutveckling ska gå till? Vill du gå en ledarutbildning? Kan du tänka dig att vara med i valberedning eller styrelse?

Oavsett vilket kan vi hjälpa dig i rätt riktning och ge dig stöd i nätverket, med tid, bollplank, utbildningar, mallar eller vad du nu kan tänkas behöva.

// Eva Viding Bussell, Ordförande Svenska Biljardförbundet.

Skribent: Jessica Pettersson