Info SPT1000 i Stockholm 5-6 sep

01 SEP 2020 10:48
Här följer viktig information om SPT1000 8-ball den 5-6 september i Stockholm. Har ni frågor eller funderingar vänligen kontakta Poolkommittén.
  • Uppdaterad: 01 SEP 2020 10:48

Denna gång är tävlingen uppdelad på två hallar i kvalomgången, på grund av corona-restriktioner. Lördagens kvalspel spelas därmed i två grupper: Grupp 1 på JoLo & Co samt grupp 2 på Biljardpalatset. Söndagens slutspel (Sista 32) spelas på JoLo & Co.

Lottningen är gjord och ni hittar den som vanligt i Cuescore. I Cuescore är det också markerat vilka matcher i kvalet som spelas på vilken hall. Matcher markerade med "Bord 0 J&C" spelas på JoLo & Co, och de matcher som spelas på Biljardpalatset är markerade "Bord 0 BS". Starttider kommer att läggas ut inom kort.

Tävlingsledare på JoLo: Charlotte Breitcreutz och Gabriel Azar

Tävlingsledare på Biljardpalatset: Bo Peterson och Anna-Karin Bedeus

Eventuella avanmälningar ska ske snarast till This is a mailto link. Avanmälningar på lördag morgon sker direkt till Bo Peterson på tel 070-740 24 30.

Betalning av startavgift sker med fördel via Swish på plats på hallen, annars med kontanter.

CORONA-RESTRIKTIONER

Det är MYCKET VIKTIGT att alla spelare tar ansvar för sitt personliga mående och inte deltar i hallen vid minsta symptom på sjukdom.

Åk inte till hallen om

• Du har ett eller flera av följande symtom: huvudvärk, feber, rinnande näsa, halsont, illamående, nyser eller hostar, är andfådd, har förlorat lukt- eller smaksinne.
  • Du har varit i nära kontakt med ett bekräftat fall av Covid-19 under de senaste tio dagarna eller du bor med någon som är i karantän.
  • Du är i en riskgrupp definierad av Folkhälsomyndigheten.

Kom ihåg! Om du känner dig det minsta lilla sjuk ska du omedelbart avbryta träningen/tävlingen och åka hem.

• Undvik om möjligt kollektiva färdmedel eller samåkning till hallen.
  • Kom till hallen så nära inpå din speltid som möjligt.
  • Om du måste betala på plats eller ska handla något: välj att betala med swish eller kort framför kontanter.
  • Tvätta eller desinficera händerna så snart du kommer till hallen.
  • Håll fysiskt avstånd till andra personer – både din motspelare och övriga personer i hallen – minst 1,5 meter.
  • Inga handskakningar innan och efter spel.
  • Följ hallens och arrangörens rutiner gällande avtorkning av bord och tvätt av bollar, rack, köer, etc.
  • Använd helst biljardhandskar. Handskar minimerar risken att sprida smitta på bollar, duk, köer och andra ytor i hallen. Tänk på att tvätta dina handskar regelbundet. Det mest optimala är handskar där det inte finns hål för fingrarna.
  • Använd digital poängräkning. Om det inte är möjligt ansvarar en av spelarna för att föra protokoll med papper och penna, i mobilen eller liknande. Använd inte gemensamma resultattavlor.
  • Låna inte kläder, utrustning, vattenflaskor, mobiltelefoner, datorer eller andra personliga tillhörigheter av någon annan.
  • Om du ska stanna kvar i hallen efter att du har spelat: håll fortsatt 1,5-2 meters avstånd till andra personer och undvik folksamlingar.
  • Om du äter i hallen: håll god handhygien och betala med swish eller kort. Sprid ut er och håll avstånd till andra besökare.

Länk till SBF:s fullständiga riktlinjer: https://www.biljardforbundet.se/Nyheter/InfosidaCorona/

Grupper SPT1000 8-ball lördag 2020-09-05

Hallarna öppnar kl 09.00, matchstart kl 10.00.

JoLo & Co (Rosa dukar på borden. EJ tillåtet med blå krita).

Matchnummer:

Senharip Azar