Hoppa till sidans innehåll

Ungdoms-SM 8-ball och 9-ball

04 APR 2022 11:38
Nu är datum klart för Ungdoms-SM. Den 11-12 juni är det dags.
  • Uppdaterad: 04 APR 2022 11:38

Ungdoms-SM skulle ha spelats i början av året men blev framflyttat med anledning av corona. Om du anmält dig tidigare behöver du inte göra det igen.

Datum: 11-12 juni
Spelplats
JoLo, Västmannagatan 50 i Stockholm 
Starttid: 09.00 båda dagarna, utifrån tävlingledninges tidsuppfattning kan även en lagtävling förekomma. 
Klasser: P16, P18, F18 både i 8-ball och 9-ball.
Åldersgräns: 18år, Dvs. ungdomen får inte ha fyllt 19 när tävlingen spelas.
Tävlingsregler: 8-ball & 9-ball. Läs i WPA allmänna spelregler 

Dresscode: Hittar du på sid.24 i tävlingsbestämmelserna

Överdel: Skjorta eller pikétröja i valfri design och färg förutsatt att den har en krage samt kort eller lång ärm. För damer är även en topp eller blus utan krage tillåtet.
Nederdel: Kostymbyxor som är hela och rena ska användas. Byxorna måste täcka hela baksidan med god passform runt midjan. För damer är det också tillåtet med klänning, kjol eller byxkjol, förutsatt att knän eller mer täcks.
Skor: kan vara antingen kostymskor (finskor) eller sportskor. Kostymskor kan vara av valfri färg men måste vara av läder eller läderlikt material. Sportskor måste vara svarta och vara av läder eller läderlikt material.
Extra kläder, t ex en jumper eller landslagsjacka, får bäras ovanpå speltröjan om det är kallt i tävlingsområdet, dock utan luva.

Krav för deltagande: Du måste vara medlem i en biljardförening för att få delta på SM. Genom ditt medlemskap har du giltig tävlingslicens. En förteckning över våra medlemsföreningar hittar du här. Kontakta gärna oss vid funderingar. 

Anmälan: Anmälningstiden går ut söndag den 22 Maj klockan 23.59. Anmälan via det här formuläret. Du behöver inte anmäla dig igen om du redan har gjort det, osäker? kontakta Sam. 

Kostnad: 100kr/disciplin

Till dig som inte kan delta på ungdoms SM i juni

Om du inte kan delta på ungdoms SM har du en ny möjlighet att tävla i höst. Då kommer vi att arrangera tävlingen Youth 8-ball cup. Kval kommer att ske på flera orter och finalen spelas sedan i Stockholm. 

Frågor? Kontakta Sam, This is a mailto link

Carambole

Pool

Snooker

UngBiljard

Biljard för äldre

Postadress:
Svenska Biljardförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
116 64 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46707511287
E-post: info@biljardforbunde...