Hoppa till sidans innehåll

Info med anledning av SM i snooker på Snookerhallen den 25-29 september

18 SEP 2020 17:15
Med anledning av Covid-19 uppmanar Snookerhallen och arrangörsföreningen SSBK/KBK alla att tänka på att undvika trängsel och folksamlingar i samband med SM i snooker.
  • Uppdaterad: 18 SEP 2020 17:15

Hallägaren och arrangörsföreningen har rätt att avvisa personer om det uppkommer trängsel. Maximalt 50 personer får vistas samtidigt i hallen.

Fredag den 25 september: Kvalspel med 36 spelare plus personal och funktionärer innebär att alla måste ta sitt personliga ansvar så att det inte blir för många personer i hallen och trängsel uppstår. Spelare skall följa tidsschemat. Eventuell publik uppmanas att stanna hemma.

Lördag den 26 september: 32 spelare plus personal och funktionärer innebär att alla måste ta sitt personliga ansvar så att det inte blir för många personer i hallen och trängsel uppstår. Spelare skall följa tidsschemat. Eventuell publik uppmanas att stanna hemma.

Söndag den 27 september: 16 spelare plus personal och funktionärer innebär att alla måste ta sitt personliga ansvar så att det inte blir för många personer i hallen och trängsel uppstår. Viss publik tillåten. Eventuell publik uppmanas att hålla ett avstånd på minst en armlängd till varandra.

Måndag den 28 september: Semifinal och final. Publik tillåten så länge det inte innebär trängsel. Eventuell publik uppmanas att hålla ett avstånd på minst en armlängd till varandra.

Vi uppmanar alla att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer: Håll avstånd och ta personligt ansvar. Viktiga saker som alla kan göra:

- Stanna hemma även om du bara känner dig lite förkyld.

- Om du haft symtom som är snabbt övergående, t ex om du vaknar och är lite hängig med redan nästa dag känner sig helt bra, bör du stanna hemma två dygn utan symtom för att vara riktigt säker på att du inte blir sjuk.

- Gå hem direkt om du börjar känna dig sjuk.

- Tvätta händerna ofta med tvål och vatten, i minst 20 sekunder. Om tvål och vatten inte finns tillgängligt använd handsprit med minst 60% alkohol.

- Håll en armlängds avstånd till andra både inomhus och utomhus.

- Hosta och nys i armvecket.

- Undvik att röra ögon, näsa och mun.

- Om du tillhör en riskgrupp är det extra viktigt att du undviker platser där människor samlas.

- Undvik att delta i större sociala sammanhang.

Hallägaren och arrangörsföreningen har rätt att avvisa personer om det uppkommer trängsel.

Vi uppmanar alla att ta sitt personliga ansvar så att vi kan arrangera SM på ett säkert sätt.

Skribent: Snookerkommittéen
E-post: Adressen Gömd

Carambole

Pool

Snooker

UngBiljard

Biljard för äldre

Postadress:
Svenska Biljardförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
116 64 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46707511287
E-post: info@biljardforbunde...