Hoppa till sidans innehåll

Klubbmatch mellan Malmö CSK och Växjö BF

16 JUL 2020 15:04
Ibland går det fort från tanke till handling! En framkastad idé om ett Malmöbesök från Växjös snookerspelare, resulterade någon vecka senare i en heldag med en tuff klubbmatch.
  • Uppdaterad: 16 JUL 2020 15:04

Fem mot fem hoppades man på, men fler ville haka på och sju man packade bilarna tidigt i Växjö förra lördagen för de tjugo milen ner till Malmö. 

Växjös laguppställning: Maisam Attai, Arif Rahimi, Ahmad Fidaie, Massoud Nazari, Mukhtar Najafi, Ali Reza Ashouri och Omi Alizada.

I Malmö väntade Hamid Zandi, Henryk Korona, Suleman Malik, Mikael Wendeberg, Richard Lundin och Nils Ritenius Manjer vid de tre borden, som förresten sällan varit så skinande rena tidigare.

Det rengjordes bord, krattor och bollar som aldrig förr, och hemmaklubben skickar ett stort tack till Växjöspelarna för en jätteinsats med att hjälpa till med att sköta allt detta enligt alla pandemiregler och desinfektionsdirektiv.

Klubbarna hade rankat sina spelare, och fick motståndare på samma nivå. Några fick två matcher, några bara en.

Det blev en framgångsrik start för bortaklubben som tog ledningen i början, men till slut stod Malmö-klubben som segrare med 7-3.

Det gick undan i själva klubbmatchen med idel 2-0-segrar. Så spelet fortsatte långt efter den officiella tävlingen, med utmaningar mellan klubbarna.

En fantastisk snookerdag, och när Växjö-borna packade ihop framåt åttatiden på kvällen talades det redan om en ny match så fort som möjligt.

Skribent: Mikael Wendeberg
E-post: Adressen Gömd

Carambole

Pool

Snooker

UngBiljard

Biljard för äldre

Postadress:
Svenska Biljardförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
116 64 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46707511287
E-post: info@biljardforbunde...