Se snooker-SM gratis på Biljard.TV!

25 MAJ 2022 16:56
Traditionsenligt kommer Öppna SM i snooker att spelas under Kristi Himmelfärdshelgen, torsdag till söndag på Snookerhallen i Stockholm, och kan i år även ses gratis på Biljard.TV.
  • Skapad: 25 MAJ 2022 16:56

Öppna snooker-SM har i år samlat 46 deltagare från hela Sverige, däribland många topprankade spelare. Tävlingen inleds med en kvalomgång på torsdag 26 maj och avslutas med semifinaler och final på söndag 29 maj. Beroende på om vi får till tekniken kommer söndagens slutspel även att ha kommentator.

På Biljard.TV kan ni se ett bord från Snookerhallen live fredag till söndag, dvs. slutspelet, och sändningen är gratis. Det enda som behövs är ett användarkonto vilket inte kostar någonting. Du hittar sändningen på www.biljard.tv och mer information om SM finns på www.snooker.nu.

Skribent: SBF

Biljard för äldre