Viktigt angående Dam-SM, U-21-SM och Senior-SM!!! UPPDATERAT

03 MAJ 2022 20:55
Eftersom förutsättningarna har förändrats i och med att två bord sålts i hallen i Sollentuna beslutade Snookerkommitten vid möte den 3:e maj att flytta tävlingarna till Snookerhallen på Krukmakargatan. SSBK tar därmed över arrangemanget.
  • Uppdaterad: 03 MAJ 2022 20:55

Dam-SM krockar tyvärr med viktiga pooltävlingar och eftersom de flesta damer kommer från pool-sidan letar man ny dag till detta SM.

OBS!!!! U21-SM spelas endast på söndagen (15 maj) och för er som resa finns det möjlighet att söka bidrag för både resor och boende, mer information här.

Vi i Snookerkommitten tycker det är viktigt att SM får de bästa förutsättningarna och antalet bord är avgörande om det skulle bli många anmälda.

Förra året spelade 28 spelare Senior-SM och vi hoppas på stor uppslutning även detta år! Den 14–15 maj är det som fortfarande gäller.

Vi beklagar den sena förändringen men hoppas på förståelse.

Skribent: SK

Biljard för äldre