Gå till innehåll
Carambole
Carambole

Inför Nordiska Mästerskapen i 3-vallars Carambole

NM i 3-vallars Carambole avgörs i Oslo den 13-15/10 2023. Det är dags att anmäla intresse!

Det är snart dags för de Nordiska Mästerskapen i 3-vallars carambole. I år avgörs NM i Oslo och tävlingen går av stapeln den 13-15/10.

I vanlig ordning har Sverige 8 platser tillgängliga. Vi kommer att fördela platserna baserat på ranking nationellt och internationellt och naturligtvis intresse att delta. Spelare i Team Sweden som inte ligger högt på den nationella rankingen har förtur till deltagande om intresse finns.

Liksom förra året har vi satt upp en anmälningssida i cuescore där alla som är sugna på att delta kan anmäla sitt intresse. Då vi stänger intresseanmälan kommer vi så att dela ut de 8 platserna dels efter den nationella rankingen fram till och med omgång 5 2023 och dels om spelarna i Team Sweden Carom som inte ligger högt på den nationella rankingen vill delta. Notera att om två eller fler spelare står på samma rankingpoäng är det aktuellt årssnitt som avgör inbördes ordning.

Förutsättningarna är så att SBF betalar startavgifter för de svenska deltagarna. Resa och uppehälle står spelarna själva för.

Anmäl intresse att delta senast den 10/9 HÄR Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

 

Publicerad: 2023-08-10

Senast uppdaterad: 2023-08-21

Författare: CK Carambolekommittén