Gå till innehåll
Svenska Biljardförbundet
Svenska Biljardförbundet

Biljardgalan 2023

bild från biljardgalan

I samband med föreningskonferensen den 25 mars anordnas Svenska Biljardgalan.

Utmärkelserna avser år 2022.

Nomineringstiden är nu avslutad. Här hittar du de nominerade >>>

Galan med tillhörande galamiddag är öppen att delta på. Anmälan till galan görs via detta formulär Länk till annan webbplats. senast den 15 februari. Middag och Biljardgalan kostar 350 kr. För de som deltar på Föreningskonferensen ingår galan och galamiddagen. Konferensdeltagare anger vid anmälan till konferensen om de vill delta på galan eller inte.

Priser i följade kategorier kommer att delas ut:
Årets förening
Årets förening är en förening med en stark föreningskänsla och samhörighet. Föreningen har under året gjort något som främjar biljardsporten i Sverige.

Årets tävlingsarrangör
Nominera en arrangör som gör det där extra på tävlingsarrangemangen. En arrangör som bjuder på trevliga och väl arrangerade tävlingar. Priset kan tilldelas förening eller enskild person.

Årets ledare
Ett pris för att lyfta det goda ledarskapet. Ledaren ska stötta och locka fram det bästa hos deltagarna och vara hängiven sin uppgift som ledare i sin förening.

Årets eldsjäl
Nominera en ideell person som har ett brinnande engagemang i sin förening. Eldsjälen är en person som alltid finns på plats, ställer upp och gör skillnad utan att ha egen vinning i det han/hon gör. En person som gör biljardsporten bättre för andra.

Årets Komet
En spelare som under året har visat resultat på högre nivåer än tidigare och har stor potential för utveckling inom sporten.

Årets Junior
En junior som har utmärkt sig särskilt under året.

Årets spelare totalt
Kan vara en spelare som har stått för en stor prestation, har utvecklats mycket under året, etc.

Vi öppnar även upp för möjligheten att nominera i kategorierna Årets Carramell, Årets Poolare och Årets Snook. Priserna delas ut till någon som under året har gjort något inom grenen som sticker ut.
Grenkommittéerna ansvarar för att utse tre nominerade och en vinnare i dessa kategorier.

Nomineringar ska vara inne senast den 15 januari.

Efter nomineringstidens utgång kommer förbundsstyrelsen att välja ut tre nominerade i varje kategori och presentera dessa på hemsidan. Förbundsstyrelsen utser en vinnare i varje kategori utifrån de nomineringar som har kommit in. Förbundsstyrelsen har rätt att själv nominera pristagare i de olika kategorierna.

Biljardgalan 2023 hålls i samband med Föreningskonferensen den 25 mars. Efter att pandemin satt stopp för en fysisk gala de senaste åren är vi nu extra laddade på att kunna genomföra en riktigt gala igen. Galan med tillhörande middag är öppen för alla att delta på.

Frågor? Kontakta oss på info@biljardforbundet.se

Publicerad: 2022-12-01

Senast uppdaterad: 2023-01-24

Författare: Svenska Biljardförbundet

Besöksadress
Skansbrogatan 7

Postadress
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss
info@biljardforbundet.se

Leveransadress
Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm