Hoppa till sidans innehåll

Söka medel


Det finns flera olika typer av bidrag som din förening kan söka för att utveckla föreningsverksamheten, utbilda ledare och tränare eller för att utveckla er anläggning. Nedan finns en sammanfattning på några av de bidrag som finns.

Projektstöd barn- och ungdomsidrott - Stöd som syftar till att föreningen ska kunna utveckla sin barn- och ungdomsverksamhet. Stödet söks hos ditt RF-SISU distrikt

LOK-stöd – Lokalt aktivitetsstöd. Söks genom föreningens IdrottOnline-sida direkt från RF.

Stöd till anläggningar och idrottsmiljöer – Bidrag finns att söka hos bland annat RF och Allmänna arvsfonden.

Allmänna arvsfonden - Finasierar nyskapande och utvecklande projekt för barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning.

Skandia Idéer för livet - Sök bidrag för lokala projekt som med förebyggande insatser ger fler barn och unga chansen till ett hälsosammare och tryggare liv.

Kommunalt stöd – De flesta kommuner i Sverige ger olika former av bidrag till idrottsföreningar. En del kommuner har bidrag som liknar LOK-stödet, en del kommuner har nolltaxor för anläggningar. Kontakta din kommun för att se vilka möjligheter som finns.

Stipendier och utmärkelser – På rf.se finns information om olika stipendier och utmärkelser som riktar sig mot organisationer och personer inom idrottsrörelsen.

Uppdaterad: 30 JAN 2019 10:32
Epost: Adressen Gömd

Carambole

Pool

Snooker

UngBiljard

Facebook  Instagram

Tillsammans för fler i rörelse

Riksidrottsförbundet

 sisuidrottsutb

Postadress:
Svenska Biljardförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
116 64 Stockholm

Kontakt:
Tel: +46707511287
E-post: info@biljardforbunde...