Gå till innehåll
Svenska Biljardförbundet
Svenska Biljardförbundet

Kom ihåg att anmäla till Föreningskonferensen

Föreningskonferens

Den 24-26 mars arrangeras Föreningskonferensen i Göteborg. I samband med konferensen arrangeras även Biljardgalan. Vi påminner föreningar om att anmäla sig till konferensen snarast.

Föreningskonferensen är ett forum där vi samlas för att lära oss mer, nätverka och diskutera olika frågor. Exempel på några ämnen som kommer att avhandlas på årets konferens är: förenings- och verksamhetsutveckling, ledarrekrytering, tävlingsverksamheten, inkludering, biljard för unga, med mera. Konferensen består av både gemensamma pass och valbara pass.

Vi rekommenderar att varje förening skickar två deltagare till konferensen. Vill ni skicka fler deltagare kontakta oss på info@biljardforbundet.se.

Anmälan
Det går fortfarande att anmäla sig. Anmäl snarast via den här länken>>> Länk till annan webbplats.
Det är inte obligatoriskt att delta alla dagar, men ni måste ange vid anmälan vilka dagar ni kommer att vara med.

Plats
Scandic Backadal, Bäckebolsvägen, 422 53 Hisings Backa.

Program
Konferensen inleds kl 18.00 på fredagen och avslutas kl 14.30 söndagen.
Mer info om programmet publiceras här på hemsidan så snart det är klart.

Boende
Deltagarna bokar och betalar boende själva. Boka hotellrum på Scandic Backadal genom att gå in på hotellets hemsida. Länk till annan webbplats. Det fanns tidigare en bokningskod specifikt för konferensen men den har nu gått ut. Boka därmed på vanligt sätt på hotellets hemsida. Använd koden D359130168 för att få idrottspris.

Ersättning för boende och resor
Förening som har mer än 50 km till Göteborg kan ansöka om ersättning för resa och boende. Om ni är två deltagare från föreningen får ni ersättning för dubbelrum. För resa gäller det mest kostnadseffektiva resesättet. Ansökan görs via ett formulär på hemsidan senast den 1 maj och kostnader styrks med kvitton.
Ersättning kan ges för hela eller del av beloppet beroende på antalet anmälda.

Avbokningsregler
Vid avanmälan efter den 1 mars kommer föreningen att faktureras för deltagarens kostnader för mat och lokaler i enlighet med Scandics avbokningsvillkor, minst 1 000 kr per deltagare. Avanmälan görs till info@biljardforbundet.se

Biljardgalan
På lördagskvällen arrangeras Biljardgalan. Middag och gala ingår för de som deltar på konferensen. Här finns mer information om Biljardgalan och vilka som är nominerade.

Frågor?
Kontakta oss på info@biljardforbundet.se

Vi ses i Göteborg!

Publicerad: 2023-02-01

Senast uppdaterad: 2023-03-10

Författare: Svenska Biljardförbundet

Besöksadress
Skansbrogatan 7

Postadress
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss
info@biljardforbundet.se

Leveransadress
Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm