Gå till innehåll
Svenska Biljardförbundet
Svenska Biljardförbundet
Bild på boll och en hand

Vill du gå Grundtränarutbildningen i sommar?

Vår Grundtränarutbildning är öppen för alla och är helt digital. Du genomför utbildningen i din egen takt. Vill du gå utbildningen i sommar behöver du anmäla dig senast den 27 juni.

Att vara tränare inom idrotten är ett uppdrag som ger dig massor av nya upplevelser. Du blir del i en gemenskap där du får möta en mängd olika människor. Som tränare får du möjlighet att skapa förutsättningar för andra att utvecklas och utmanas inom biljarden samtidigt som du själv utvecklas både i din tränarroll och som människa. Den svenska idrottsrörelsens gemensamma mål är att engagera så många som möjligt, så länge som möjligt i en så bra verksamhet som möjligt. Du som tränare är en viktig del i detta arbete.

Vår Grundtränarutbildning består av 19 lektioner där filmer och text varvas med varandra. Den är grengemensam och ger dig grunderna i att vara tränare inom biljard. Det finns lektioner specifikt om att leda barn och unga men utbildningen vänder sig till alla som är intresserade av en tränarroll, oavsett vilka målgrupp det är du vill träna.

Utbildningen innefattar bland annat följande lektioner:
• Ledarskapsrollen
• Praktisk pedagogik
• Trygga lärandemiljöer
• Värdegrund
• Biljardkultur och miljö
• Möta varje talang
• Du och biljarden (organisationsstruktur)

Utbildningen är helt digital och du genomför den i din egen takt. Den avslutas med ett prov bestående av flervalsfrågor där du måste ha alla rätt för att bli godkänd.

Vill du påbörja utbildningen i sommar?

Om du vill börja med utbildningen i sommar behöver vi ha din anmälan senast den 27 juni för att hinna registera den innan semesterperioden.
Du anmäler dig via den här länken Länk till annan webbplats.
Efter att vi har registrerat din anmälan kommer du att få ett mejl med inloggningsuppgifter till biljardutbildning.se.

Kursavgiften är 850 kr. Om du är under 25 år är kursavgiften 600 kr. Du kan välja att betala med swish, kort eller faktura. Vi rekommenderar att ni väljer swish eller kort för snabbare handläggning. (Om du är under 25 år behöver du välja faktura som betalningsalternativ för att få rätt kursavgift.)

Tränare för 65+?

Om du är intresserad av att träna utövare som är 65+ kan din förening ansöka om Projektstöd IF 65+ för att täcka kursavgiften. Ansökan görs via Idrottsmedel i IdrottOnline. Mer information finns här


Publicerad: 2024-06-10

Senast uppdaterad: 2024-06-25

Författare: Svenska Biljardförbundet

Besöksadress
Skansbrogatan 7

Postadress
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss
info@biljardforbundet.se

Leveransadress
Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm