Gå till innehåll
Svenska Biljardförbundet
Svenska Biljardförbundet

Vi söker en föreningskonsulent

Vill du vara med och utveckla svensk biljardsport? Svenska Biljardförbundet söker en föreningskonsulent som är intresserad av att arbeta med utvecklingsarbete både strategiskt och operativt.

ARBETSUPPGIFTER OCH ANSVARSOMRÅDEN
Svenska Biljardförbundet är inne i en spännande utvecklingsresa där vi arbetar brett för att utveckla vår verksamhet inom ett flertal områden.

Föreningsutveckling
Att utveckla våra föreningar är ett av våra viktigast områden. Här ansvarar du för att möta föreningarna där de befinner sig idag och stötta dem i deras utvecklingsarbete. Det handlar mycket om att höja föreningskunskapen och engagemanget i föreningarna samt att stödja dem i uppstart och utveckling av verksamhet.

Utveckling av verksamhet
Vi har ett antal utvecklingsinsatser igång. Ditt ansvar blir att hjälpa till att driva och utveckla dessa områden på både förbunds- och föreningsnivå. Det handlar främst om områdena Barn och ungdom, Biljard 65+, Utbildning samt visst arbete med Parabiljard. Här arbetar du nära våra utskott och grenkommittéer samt såklart våra föreningar.

Kontakt med RF, RF SISU distrikten, andra specialidrottsförbund och andra organisationer ingår i ditt uppdrag.

DIN PROFIL
Du är en driven och självgående person som är duktig på att prioritera och planera dina uppgifter för att nå uppsatta mål. Som person är du positiv, öppen, nyfiken och orädd. Vidare är du en vass administratör, har god kommunikativ och analytisk förmåga samt lätt för att se helhet utan att tappa detaljerna. Du gillar utmaningar, har förmåga att bygga relationer och kan både se och fånga upp behov som finns. Ditt arbete kommer att innebära breda kontaktytor både internt och externt.

Vi ser gärna att du har arbetat i en liknande roll inom ett annat förbund tidigare och har erfarenhet av att arbeta tillsammans med ideellt engagerade. Det är meriterande om du är eller varit aktiv i en förening.

Vi är ett litet team där nära samarbete, högt engagemang i verksamhet och flexibilitet är en förutsättning för att vi tillsammans ska nå våra mål. Vi hoppar in och stöttar varandra med olika uppgifter när det behövs.

ÖVRIGT
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på 80-100 % till och med december 2025. Start så snart som möjligt efter sommaren.

Uppdraget innebär en del resor samt kvälls- och helgarbete. Vi tillämpar förtroendearbetstid.

Arbetsplats: Flexibel.

Sista ansökningsdag är den 10 augusti. Vi har semesterstängt och kommer därmed inte att hantera några ansökningar eller kunna svara på eventuella frågor om tjänsten under sommaren. Vi påbörjar rekryteringsprocessen i mitten av augusti.

Ansök genom att mejla ditt cv och personliga brev till info@biljardforbundet.se

Annonsen som pdf Pdf, 114.3 kB.

Vi undanber oss vänligen att bli kontaktade av bemannings- eller rekryteringsföretag.

Vid frågor om tjänsten kontakta generalsekreterare Sofia Asp på sofia.asp@biljardforbundet.se


Publicerad: 2024-06-25

Senast uppdaterad: 2024-06-25

Författare: Svenska Biljardförbundet

Besöksadress
Skansbrogatan 7

Postadress
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss
info@biljardforbundet.se

Leveransadress
Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm