Gå till innehåll
Snooker
Snooker

Cuescore - in och skapa profil nu

SK har beslutat att gå över från snooker.nu till cuescore.com för den nationella tävlingsverksamheten och även om övergången kommer att ske successivt vill vi uppmuntra alla nya som gamla spelare att snarast gå in på cuescore.com och skapa en spelarprofil, det tar bara två minuter.

join

När ni loggat in kan ni tycka på ”Tournaments” högst upp för att söka på såväl gamla som kommande tävlingar

tournament

För att hitta den svenska snooker touren kan man antingen söka på ”Swedish Snooker Tour” eller för att se alla tävlingar under snooker (klubbar kan använder denna sida för att lägga upp egna tävlingar) så kan ni använda dem två filtren ”Country” & ”Dicipline” och välja ”Sweden” och ”Snooker”. I nuläget finns bara en tävling inlagd, men vi kommer inom kort att fylla på med hela säsongen samt även fylla i resultatet från gamla tävlingar.

Swedish Snooker Tour

För att anmäla sig trycket man på ”join” knappen och ens namn och bild dyker upp längst ner under ”Participants”.

Join

Beslutet att gå över är som sagt taget, men vi kommer låta snooker.nu leva vidare under en övergångsperiod och skulle man missa att anmäla sig på Cuescore men har anmält sig på snooker.nu kommer man ändå få vara med, vi fixar det! Även rankinglistan kommer under en övergångsperiod att fortsätta leva under snooker.nu tills vi flyttat över resultat från äldre tävlingar och detta är den enskilt viktigaste anledningen till att vi uppmuntrar alla att skapa en profil NU även om ni inte tänker tävla i första tävlingen, det kommer att underlätta vårat arbete enormt. Under övergångsperioden ber vi alla ha tålamod då vi säkert kommer göra fel någonstans i processen både en och två gånger, men vi gör vårt bästa för att det ska bli en så bra upplevelse för alla som möjligt. En till grej vi vill lyfta med Cuescore är möjligheten att skriva kommentarer. Använd gärna kommentarsfältet för att ställa frågor till tävlingsledningen och kika gärna där för eventuella nyheter eller ändringar inför och under tävlingens gång.

Publicerad: 2023-01-04

Senast uppdaterad: 2023-01-04

Författare: SK Snookerkommittén