Gå till innehåll
Carambole
Carambole

Inbjudan till Lag-SM Trevallars Carambole 2024

Datum för kvalspelet: 27–28/1 2024

Arrangerande klubb i norr: Stockholms BS (Biljardpalatset)

Arrangerande klubb i söder: BK Borgen (Helsingborg)

BK Milen räknas till södra kvalgruppen

Hur kvalgrupperna i norr och söder spelas kommer att bestämmas efter sista anmälningsdag passerat. Om antalet anmälda lag är stort så det krävs att kvalet spelas med två grupper på någon av orterna kommer lagen att seedas på basis av lagets genomsnittliga aktuella årssnitt. Se Tävlingsbestämmelser för Carambole för övrig info om hur gruppspelet spelas.

Två lag går vidare från varje kvalgrupp till finalspel. Finalspelet avgörs under höstsäsongen i Helsingborg.

Varje lag består av 4 spelare samt reserver som seedas efter snitt. Tillägg till tävlingsbestämmelserna: Spelare som är licensierad i annan förening kan ”lånas in” under förutsättning att den förening som spelaren är licensierad för inte deltar i Lag-SM. Dock krävs att spelaren även är medlem i den förening som lånar in spelaren. En spelare som deltagit för en förening under kvalet får inte efter byte av förening under sommaren representera annan förening i finalspelet.

Det finns ingen begränsning på hur många lag varje förening får anmäla.

Sista anmälningsdag för deltagande: 2024-01-22.

Anmälan mailas direkt till carambole@biljardforbundet.se Skriv även upp vilka spelare som ska ingå i laget/lagen och om ett lån av spelare från annan förening är aktuell.

Startavgift: Startavgiften är 500 kr per lag i kvalomgången och ytterligare 500 kr per lag för de fyra lag som går till slutspel.

Frågor besvaras av CK på mejl carambole@biljardforbundet.se
alternativt på telefon 070-960 85 75 (Sven Junghagen, CK ordf.)

Publicerad: 2023-12-27

Senast uppdaterad: 2023-12-27

Författare: CK Carambolekommittén