Gå till innehåll
Svenska Biljardförbundet
Svenska Biljardförbundet

Interaktiv HLR-utbildning

Svenska Rådet för Hjärt-lungräddning ha lanserat en interaktiv webbutbildning i vuxen-HLR. Den är helt gratis. På bara 15 minuter kan du lära dig rädda liv. Allt som behövs är en mobil och en kudde, eller ett gosedjur.

Varje dag drabbas cirka 20 personer i Sverige av hjärtstopp. De allra flesta i hemmet. Redan efter en minut utan hjärt-lungräddning (HLR) minskar chansen till överlevnad med tio procent. Det tar i snitt tio minuter för en ambulans att komma. Det betyder att någon måste påbörja HLR innan ambulansen kommer. Därför är det väldigt viktigt att så många som möjligt kan HLR.

Alla Kan HLR är en ny interaktiv webbutbildning i vuxen-HLR – på bara 15 minuter. Den är helt gratis och passar både vuxna och barn från tio år. Utbildningen kan enkelt genomföras på nästan vilken plats som helst. Allt som behövs är en mobil och en kudde, eller ett gosedjur, att öva på.

Utbildningen ersätter inte praktiskt HLR-utbildning på övningsdocka men är en komplement för att fler ska få kunskap.

Här hittar du utbildningen >>> Länk till annan webbplats.
Läs mer hos Svenska Rådet för Hjärt-lungräddning >>> Länk till annan webbplats.

HLR-utbildning via RF SISU

Du vet väl att ni kan ta kontakt med föreningens RF SISU konsulent och boka en praktiskt HLR-utbildning till föreningen? Kontaktuppgifter till RF SISU distrikten hittar du här Länk till annan webbplats.


Publicerad: 2023-12-18

Senast uppdaterad: 2023-12-18

Författare: Svenska Biljardförbundet

Besöksadress
Skansbrogatan 7

Postadress
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss
info@biljardforbundet.se

Leveransadress
Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm