Gå till innehåll
Svenska Biljardförbundet
Svenska Biljardförbundet
Bild

Kom ihåg att nominera till Biljardgalan!

I samband med förbundsstämman den 13 april anordnas Svenska Biljardgalan. Nu har du möjlighet att nominera de som du tycker ska vinna pris på årets gala. Nominera senast 25 januari.

Utmärkelserna avser år 2023. Det är fri nominering i alla kategorier. För att rätt vinnare ska kunna utses är det viktigt att du motiverar varför du anser att personen eller föreningen är värd att vinna priset.

Nomineringar görs via detta formulär Länk till annan webbplats.

Nominera i följande kategorier:
Årets förening
Årets förening är en förening med en stark föreningskänsla och samhörighet. Föreningen har under året gjort något som främjar biljardsporten i Sverige.

Årets tävlingsarrangör
Nominera en arrangör som gör det där extra på tävlingsarrangemangen. En arrangör som bjuder på trevliga och väl arrangerade tävlingar. Priset kan tilldelas förening eller enskild person.

Årets ledare
Ett pris för att lyfta det goda ledarskapet. Ledaren ska stötta och locka fram det bästa hos deltagarna och vara hängiven sin uppgift som ledare i sin förening.

Årets eldsjäl
Nominera en ideell person som har ett brinnande engagemang i sin förening. Eldsjälen är en person som alltid finns på plats, ställer upp och gör skillnad utan att ha egen vinning i det han/hon gör. En person som gör biljardsporten bättre för andra.

Årets Junior
En junior som har utmärkt sig särskilt under året.

Årets spelare totalt
Årets spelare är en spelare som under året presterat på topp, gjort fina resultat och är en god ambassadör för biljardsporten.

Årets Carramell
Någon/några som under året har gjort något inom grenen carambole som sticker ut. Kan vara en spelare, en ledare, en funktionär, en arrangör, etc.

Årets Poolare
Någon/några som under året har gjort något inom grenen pool som sticker ut. Kan vara en spelare, en ledare, en funktionär, en arrangör, etc.

Årets Snook
Någon/några som under året har gjort något inom grenen snooker som sticker ut. Kan vara en spelare, en ledare, en funktionär, en arrangör, etc.


Nomineringar ska vara inne senast den 25 januari.

Efter nomineringstidens utgång kommer förbundsstyrelsen att välja ut tre nominerade i varje kategori och presentera dessa på hemsidan. Förbundsstyrelsen utser en vinnare i varje kategori utifrån de nomineringar som har kommit in. Förbundsstyrelsen har även rätt att själv nominera pristagare i de olika kategorierna. I kategorierna Årets Carramell, Årets Poolare och Årets Snook är det grenkommittéerna som ansvarar för att utse tre nominerade och en vinnare.

Biljardgalan 2024 hålls i samband med förbundsstämman den 13 april. Mer information om stämman och galan kommer inom kort.

Frågor? Kontakta oss på info@biljardforbundet.se

Publicerad: 2024-01-10

Senast uppdaterad: 2024-01-26

Författare: Svenska Biljardförbundet

Besöksadress
Skansbrogatan 7

Postadress
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss
info@biljardforbundet.se

Leveransadress
Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm