Gå till innehåll
Svenska Biljardförbundet
Svenska Biljardförbundet
Bild på en klubba

Anmälan Workshops och Biljardgalan

Den 13 april är det dags för Svenska Biljardförbundets förbundsstämma i Uppsala. I samband med stämman finns det även möjlighet att delta på workshops samt att Biljardgalan arrangeras på kvällen.

Datum: Lördag den 13 april
Plats: Scandic Uppsala Nord, Gamla Uppsalagatan 50, 754 25 Uppsala

Anmälan
Anmälan av ombud senast den 2 april.
Anmälningstiden till workshops och Biljardgalan gick ut den 3 mars. Det finns dock platser kvar så det går fortsatt bra att anmäla sig. Anmäl via den här länken Länk till annan webbplats.Gäller både anmälan av ombud och eventuellt deltagande i workshops, lunch och Biljardgalan.

Preliminär röstlängd och fullmakt ombud hittar ni här >>>


Program
10.00-12.00 Workshops välj mellan Barn- & ungdomsverksamhet eller Parabiljard
12.00-12.45 Lunch

12.30-12.55 Registrering ombud (fullmakt ska skickas in i förväg senast den 7 april)
13.00 Förbundsstämma

Därefter Workshops välj mellan Biljard 65+ eller Hur kan föreningen utveckla sin verksamhet för vuxna utövare?

19.00 Biljardgalan

Boende
Deltagare som behöver boende bokar och betalar det själva. Vi har reserverat ett antal rum på Scandic Uppsala Nord Länk till annan webbplats.. Bokningskod BBIL120424. Bokning av rum sker via Scandic hemsida www.scandichotels.se eller genom att ringa Scandic Centralbokning på 08 517 517 00, tonval 1. Boka senast den 12 mars.

För garanti av rum uppger ni kreditkortsinformation vid bokningstillfället. Betalning sker på plats på hotellet när ni checkar in. Ni kan ändra och/eller avboka rum fram till den 11 april. Vid ändringar och/eller avbokning efter den 11 april eller vid utebliven ankomst har hotellet rätt att debitera för uteblivna nätter.


Biljardgalan
På lördagskvällen arrangeras Biljardgalan. Middag och gala ingår för de (max två per förening) som deltar på förbundsstämman under förutsättning att ni anmält er senast den 3 mars. OBS! Det finns platser kvar så det går fortsatt bra att anmäla sig. Vill föreningen delta med ytterligare personer på Biljardgalan kostar det 400 kr/person som faktureras föreningen.

Nominerade hittar ni här

Ersättning för boende och resor
Resor och eventuellt boende bokas och betalas av deltagaren själv.
Föreningar som deltar på workshops har möjlighet att ansöka om ersättning för resa och boende enligt schablon för max 2 personer.
Boende: Ersättning ges med 1000 kr per natt för dubbelrum. 800 kr per natt för enkelrum. Om ni är två deltagare från föreningen får ni ersättning för dubbelrum. Ersättning för boende kan sökas av föreningar med minst 50 km till Uppsala.
Resa: 0-100 km 0 kr per person, 101-300 km 500 kr per person, 301-500 km 750 kr per person, 501 och längre 1 000 kr per person. Avståndet räknas från föreningens hemort till Uppsala.
Ansökan görs via formulär senast den 30 april.

Information om workshops
Barn- och ungdomsverksamhet
Kom och lyssna på vilka insatser som är inplanerade den kommande perioden och diskutera hur barn- och ungdomsverksamheten kan utvecklas.

Parabiljard
Lär dig mer om parabiljard. Vad har SBF hittills gjort och vilket stöd kan din förening få för att starta upp verksamhet?

Biljard 65+
Få tips från föreningar som har startat upp verksamhet för Biljard 65+ samt lär dig mer om vilket stöd din förening kan få för att starta upp eller utveckla verksamhet.

Hur kan föreningen utveckla sin verksamhet för vuxna utövare?
Den stora mängden av våra medlemmar är vuxna utövare som inte primärt spelar biljard för att delta i den nationella tävlingsverksamheten. Hur kan verksamheten utvecklas för den här målgruppen?

Mer information
På den här sidan publicerar vi löpande information om förbundsstämman. Samtliga handlingar ska vara publicerade senast tre veckor innan stämman.

Frågor?
Kontakta oss på info@biljardforbundet.se

Vi ses i Uppsala!


Publicerad: 2024-02-27

Senast uppdaterad: 2024-03-05

Författare: Svenska Biljardförbundet

Besöksadress
Skansbrogatan 7

Postadress
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss
info@biljardforbundet.se

Leveransadress
Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm