Gå till innehåll
Pool
Pool

Cuescore

Cuescore är det tävlingsadministrativa systemet som används för pool.
Kommande tävlingar, resultat och ranking hittar du på cuescore.com/sbf Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skapa en spelarprofil

För att kunna anmäla sig till tävlingar i Cuescore behöver man ha en Cuescoreprofil med inloggningsuppgifter. Alla spelare som inte redan har ett personligt konto hos Cuescore behöver registrera sig för att kunna tävla. Registreringen är enkel och görs direkt på cuescore.com. Med hjälp av integrationen med Facebook underlättas framtida registreringar för tävlingar och administration av den personliga sidan.
Skapa ett kontot genom att gå till cuescore.com -> Klicka på Inloggning -> Klicka på Skapa användarkonto. Det går även bra att logga in med sitt Facebookkonto.

Spelare som redan har ett konto hos Cuescore kan och bör fortsätta använda det kontot. Kontrollera det genom att söka på ditt namn.

Eventuella dubbletter (ett vanligt förekommande problem vid multipla inloggningar och integration av data från olika system) löses enkelt genom ett mejl direkt till Cuescore, som har mekanismer för att enkelt och snabbt sammanfoga eventuella dubbla konton.

Cuescore följer GDPR gällande skydd av personliga data.

Anmälan till tävling


Gå till cuescore.com/sbf Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. -> klicka på Turneringar -> klicka på Kommande.
Klicka på tävlingen du vill anmäla dig till och sedan på knappen Gå med.

Föreningsinfo

SBF har tecknat ett avtal med Cuescore som innebär att våra föreningar som arrangerar tävlingar gratis får ett PRO-abonnemang.

De föreningar som redan har ett Cuescore-abonnemang ska fortsätta att använda det kontot och SBF tar över framtida abonnemangskostnader vid nuvarande abonnemangets utgång. Tyvärr betalas inga pengar tillbaka för redan inbetalda avgifter.

Föreningar som vill ha ett abonnemang kontaktar SBF på pk@biljardforbundet.se. I mejlet anger ni: Föreningens namn samt namn på minst en (helst två eller tre) kontaktpersoner (tävlingsansvarig eller ordförande) som ska få inloggningsuppgifter för administratörer.

Publicerad: 2022-08-01

Senast uppdaterad: 2022-12-07

Författare: Anna-Karin Bedeus