Gå till innehåll
Svenska Biljardförbundet
Svenska Biljardförbundet

Läger

INBJUDAN INTERNATIONELLT TRÄNINGSLÄGER & KVARKEN JUNIOR MASTERS

Umeå Biljardklubb och Svenska Biljardförbundet bjuder härmed in dig till ett internationellt träningsläger i Umeå, onsdag till fredag den 14-16 juni. Under lördagen och söndagen, 17-18 juni, avslutas lägret med anordnandet av Kvarken Junior Masters, ett internationellt 9-Ball-evenemang öppet för alla i åldern 18 år eller yngre.

Träningslägret är öppet för max 24 deltagare och i skrivande stund har nästan 10 deltagare från Finland, Slovenien och Sverige redan bekräftat sitt deltagande. Jörgen Sandman kommer att fungera som huvudtränare under lägret och som ansvarig tävlingsledare för tävlingen.

Förutom andra övningar kommer PAT-systemet (Playing Ability Test) att användas för att bedöma eventuella svagheter som deltagarna måste arbeta med för att förbättra sitt spel. Coacher/instruktörer som följer med deltagare får utbildning i att arbeta med PAT och kommer också att ges möjlighet att köpa PAT-kompendier till reducerat pris.

Träningspassen på biljardklubben kommer på morgonen och eftermiddagen att kombineras med andra inomhus- eller utomhusaktiviteter av mer fysisk karaktär. Detta skall hjälpa alla att vara pigga och att klara av att hålla koncentrationen på topp genom både dags- och kvällspass. Genom detta kan vi också garantera att det är max två spelare per bord vid varje tillfälle. Se till att ta med dig lämpliga träningskläder för de fysiska aktiviteterna!

Kvarken Junior Masters – en tävling i 9-Ball, distans 5, gruppspel med garanti på minst tre matcher. Det är möjligt att delta i tävlingen även för dig som inte deltar i träningslägret.

Kostnad: 1300 kronor per deltagare och 1300 kronor för medföljande tränare/instruktör (eller förälder/vårdnadshavare). Priset täcker alla kostnader för boendet (gymnastiksal eller motsvarande), frukost, lunch, middag och mellanmål, samt ytterligare aktiviteter. Ta med egen uppblåsbar madrass & sovsäck!

Plats: Umeå Biljardklubb, Ålidhems Centrum, 907 30 Umeå, umeabk@gmail.com. +46 738 393 700

Registrering: Anmäl dig till lägret via detta formulär: word Word, 33.9 kB. eller pdf Pdf, 275.8 kB.. Anmälan till tävlingen Kvarken Junior Masters görs via Cuescore U13 Länk till annan webbplats. eller U19 Länk till annan webbplats.

Viktigt: Om du inte har tillgång till all information som efterfrågas i registreringsformuläret just nu, fyll i alla uppgifter som du har och skicka in. På så sätt försäkrar du dig om en plats på både träningslägret och i turneringen.

När du sedan har samlat in den information som saknas just nu, skickar du in formuläret en andra gång. OBS! Vi kommer att behandla ditt ofullständiga formulär som en bindande anmälan för både träningsläger och tävling.

Kontakt: För ytterligare information, var vänlig kontakta Tobias Andersson, +46 738 393 700, tobias.andersson@biljardforbundet.se

Välkommen! Först till kvarn gäller!

Inbjudan som pdf Pdf, 177.4 kB.

Publicerad: 2023-05-17

Senast uppdaterad: 2023-05-17

Författare: Svenska Biljardförbundet

Besöksadress
Skansbrogatan 7

Postadress
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss
info@biljardforbundet.se

Leveransadress
Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm