Gå till innehåll
Svenska Biljardförbundet
Svenska Biljardförbundet

Andra möjliga medel till föreningen

Logga Gräsroten

Gräsroten
Svenska Spels sponsringsinitiativ Gräsroten bidrar årligen med miljoner till föreningslivet i Sverige. Alla idrottsföreningar är välkomna att ansluta sig kostnadsfritt och därmed ta del av pengarna!

Stöd din biljardförening genom att lägga till den under ditt konto. Varje gång du spelar bidrar du till föreningens resultat. Hittar du inte din förening när du gör en sökning – kontakta din förening och säg åt dem att ansluta sig till Gräsroten så att de får vara med och dela på pengarna.

Så här ansluter sig föreningen till Gräsroten
För att ansluta sig till Gräsroten behöver föreningen vara registrerad hos Riksidrottsförbundet (RF) och ha ett organisationsnummer. Ni ansluter er här https://partner.svenskaspel.se/grasrotenpartner Länk till annan webbplats. Vid ansökan behöver ni uppge ert RF-nummer. Det hittar ni i inloggat läge i IdrottOnline.


Logga Folkspel

Folkspel
Börja sälja – Folkspel har produkterna för din förening Med Folkspel har din förening många möjligheter att tjäna pengar, välj bland dessa fyra produkter: BingoLotto, BingoLotto prenumeration, Sverigelotten och BingoLottos julkalender. Det är upp till varje förening att själva bestämma vilka produkter ni vill sälja.
Mer om Folkspels föreningsprodukter Länk till annan webbplats.

Nyhet Joyna - Joyna är en prenumerationstjänst för lotter. Tänk dig en försäljning utan behov av fysiska produkter och varor. Utan fakturor, beställningslistor och distribution. Dessutom ges alla medlemmar möjligheten att på ett superenkelt sätt bidra till föreningens intäktsarbete. Läs mer här Länk till annan webbplats.

Stöd din biljardförening genom att lägga till den under ditt konto. Varje gång du köper en lott bidrar du till föreningens resultat. Hittar du inte din förening när du gör en sökning – kontakta din förening och säg åt dem att ansluta sig till Folkspel.

Sälj presentkort på Strawberry (tidigare Nordic Choice Hotels)
Föreningar kan sälja presentkort på hotell och få hela 10 procent kickback. Presentkorten går att använda till allt inom Strawberrys hotelluniversum: spa, spabehandlingar, hotellnätter, restaurangbesök, hotellfrukost och mycket mer. De är giltiga ett år och perfekta att ge bort som present eller som julklapp.
Läs mer här Länk till annan webbplats.

Sök pengar från Grannskapsinitiativet
Svenska ideella organisationer som arbetar på lokal nivå kan göra viktiga insatser för ett levande, öppet och tillgängligt samhälle. Genom små och snabba stöd till projekt i närområdet vill Postkodstiftelsen stärka gemenskapen mellan människor och bidra till ökat välbefinnande och hälsa.

En ideell förening eller allmännyttig stiftelse kan söka mellan 20 000–60 000 kronor för att genomföra aktiviteter inom ramen för Grannskapsinitiativet.
Läs mer här Länk till annan webbplats.

Logga Städa Sverige

Städa Sverige
Genom städuppdrag för Städa Sverige kan ni som förening eller lag göra en stor skillnad för miljön, samtidigt som ni får en ekonomisk ersättning som ni kan använda för att uppfylla era drömmar.

Städa Sverige jobbar för att kunna ge så många föreningar som möjligt städuppdrag i sin del av landet. Via Städa Sverige städas vägar, vatten, kuster, kommuner och naturområden. Anmäl intresse och läs mer på stadasverige.se Länk till annan webbplats.

 

Logga Skandia

Skandia Idéer för livet
Sök bidrag för lokala projekt som med förebyggande insatser ger fler barn och unga chansen till ett hälsosammare och tryggare liv.

 

Pantamera
Genom att ansluta föreningen till Pantamera Express kan ni få pantpengarna direkt insatta på föreningens konto. Storpantarautomaterna Pantamera Express finns över hela landet och här pantar du snabbt och enkelt genom att hälla i hela säcken.

Om föreningen ansluter sig har även era medlemmar möjlighet att stödja föreningen genom att de kan välja ”Skänk till förening” när de har pantat.

 

Sponsorhuset
Sponsorhuset hjälper idag över 8000 svenska föreningar och organisationer med att stärka deras ekonomi. Alla som behöver hjälp med att tjäna pengar på enklast möjliga sätt är välkomna att anmäla er utan kostnad till Sponsorhuset.

Idén bygger på att hela föreningens spelare, supportrar, medlemmar eller föräldrar stöttar er förening genom att göra de nätköp man ändå tänk att göra via Sponsorhuset.se. Det finns 533 nätbutiker att handla ifrån. Det kostar inget extra att handla via Sponsorhuset.

Det kostar inget att anmäla sig till Sponsorhuset och det finns heller inga krav eller förpliktelser så det finns inget att förlora.

Anmäl er förening via den här länken Länk till annan webbplats.och läs mer om hur det fungerar.

På den här sidan finns tips om hur man kan tjäna pengar till föreningen Länk till annan webbplats..

Publicerad: 2022-09-22

Senast uppdaterad: 2024-05-30

Författare: Svenska Biljardförbundet

Besöksadress
Skansbrogatan 7

Postadress
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss
info@biljardforbundet.se

Leveransadress
Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm