Gå till innehåll
Svenska Biljardförbundet
Svenska Biljardförbundet

Våra föreningar

Bild från en biljardhall

Föreningarna är hjärtat i vår verksamhet. Det är här verksamheten bedrivs. Vi arbetar med en rad olika insatser för att utveckla och stötta våra föreningar. Under fliken Vår verksamhet hittar du flertalet av de insatser som är aktuella just nu.

Under fliken Förening har vi samlat all information som kan vara bra för dig att veta som är aktiv i en förening. Här finns information om föreningens årsmöte, olika ekonomiska bidrag, information om IdrottOnline och mycket mer.

Medlemskap i SBF

Alla föreningar som bedriver biljardverksamhet kan ansöka om att bli medlemmar i Svenska Biljardförbundet. Det finns ett antal grundkrav som föreningen måste uppfylla. Det ska vara en ideell förening som endast har fysiska personer som medlemmar och föreningen ska vara öppen för alla att bli medlem i. Det finns även antal uppgifter som måste finnas med i föreningens stadgar för att föreningen ska kunna bli medlemmar i SBF och därmed även bli en del av Riksidrottsförbundet. All information om detta hittar du under Föreningskunskap under fliken Förening.

Karta Sverige

Förteckning över våra föreningar

Här hittar du alla föreningar som är anslutna till Svenska Biljardförbundet. För de föreningar som har en hemsida eller en Facebooksida finns det länkar. Ta kontakt med oss om det saknas kontaktuppgifter till den förening som du vill komma i kontakt med. Kontakta oss på info@biljardforbundet.se

>>> Till föreningsförteckningen

Publicerad: 2022-12-11

Senast uppdaterad: 2022-12-13

Författare: Svenska Biljardförbundet

Besöksadress
Skansbrogatan 7

Postadress
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakta oss
info@biljardforbundet.se

Leveransadress
Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm